Mission-as-a-Service®

Online/op locatie

Volledig ontzorgd in het gehele traject van strategie tot uitvoering van jouw inspirerende ideaal, inclusief alle benodigde diensten en expertise, voor een vast maandbedrag.

Doel

Je volledig ontzorgen in het tot leven brengen en in leven houden van je Inspirerende Ideaal.

Ja, dit wil ik

Je weet dat het ontwikkelen van je Inspirerende Ideaal nodig is om in de toekomst relevant te blijven je te blijven onderscheiden van je concurrentie. Tegelijkertijd heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken en heb je er de mensen én de expertise niet voor.

Maar om hier nu iemand voor aan te nemen of allemaal verschillende experts in te huren? Veel te duur, veel te omslachtig, veel teveel risico...

Herkenbaar? Dan is Missie-as-a-Service® iets voor jou!

Inhoud

Met Missie-as-a-Service® word je volledig ontzorgd in het gehele traject van plan tot uitvoering van jullie inspirerende ideaal, incl. alle benodigde expertise.

Samen werken we jullie ideaal uit, ontwikkelen we de strategie, maken we concrete plannen en zorgen we voor de aansturing en uitvoering, incl. alle benodigde expertise, van copywriting tot community-building, van support-desk tot business-development en alles wat daar tussenin zit.

We maken gebruik van wat er al is en voegen uitsluitend toe wat er nog niet is. Alles afgerekend tegen een vast maandbedrag.

Zo heb je wél alle kennis en ervaring in huis op het moment dat je het nodig hebt, maar niet de hoge kosten. Maatwerk voor een confectieprijs zeg maar.

Data

In overleg.

Deelnemers : Nader te bepalen
Locatie : Online en offline (diverse locaties)
Kosten : Nader te bepalen

Ja, dit wil ik